De Academie organiseert wekelijkse trainingen voor de diverse groepen.
Er zijn mogelijkheden voor individuele training buiten de groepstrainingen om. Meer informatie over bijvoorbeeld de extra kosten voor deze individuele trainingen kan worden verkregen bij Juliet van Veen.

Buiten het organiseren van de wekelijkse trainingen worden de volgende activiteiten door de Academie in samenwerking met de verenigingen georganiseerd:
• Basisscholentoernooi bij de verenigingen ttv Hoogland en Over ’t Net
• Table Stars: Trainers gaan naar basisscholen om de gymles te verzorgen met activiteiten rondom tafeltennis.
Er volgt een instuif of een Keipongcursus bij de vereniging (het streven is om jaarlijks 8 scholen te bezoeken).
• Gasttrainingen: voor de spelers uit de selectie-groepen wordt een gasttrainer uitgenodigd die een training verzorgt met een specifiek thema. Je kunt dan denken aan een eredivisiespeler die o.a. een training verzorgt over serveren.
• Een breedteactiviteit om het tafeltennis in Amersfoort meer bekendheid te geven.
• Trainingsdagen of trainingskamp tijdens vakanties.
• Een starterscursus voor basisschoolkinderen waarin de beginselen van de sport op een speelse manier wordt aangeleerd. Deze “Keipongcursus” bestaat uit 4 tot 6 trainingen, na afloop krijgen de kinderen hun Keipongdiploma. Bij beide verenigingen wordt deze Keipongcursus minimaal 1x per jaar gegeven.
een overzicht

Ieder jaar zal bekeken worden welke activiteiten kunnen worden uitgevoerd, dit heeft bijvoorbeeld te maken met de financiële middelen en menskracht.
Voor activiteiten krijgen spelers per mail een uitnodiging, verder zal een uitnodiging via de website te lezen zijn.

Sponsors
Facebook
Vind ons leuk
op Facebook