Activiteiten

Activiteiten

De Academie organiseert een wekelijkse training.
Verder zijn er mogelijkheden voor individuele training buiten de groepstraining om. Meer informatie over bijvoorbeeld de extra kosten voor deze individuele trainingen is te vinden onder het tabblad “kosten”.

Buiten het organiseren van de wekelijkse training worden de volgende activiteiten door de Academie in samenwerking met de verenigingen georganiseerd:
• Basisscholentoernooi bij de verenigingen ttv Hoogland en Over ’t Net
• Table Stars: Trainers gaan naar basisscholen om de gymles te verzorgen met activiteiten rondom tafeltennis.
(het streven is om jaarlijks 8 scholen te bezoeken).
• Gasttrainingen: voor de spelers uit de selectie-groepen wordt een gasttrainer uitgenodigd die een training verzorgt met een specifiek thema. Je kunt dan denken aan een eredivisiespeler die o.a. een training verzorgt over serveren.
• Een breedteactiviteit om het tafeltennis in Amersfoort meer bekendheid te geven.
• Trainingsdagen of trainingskamp tijdens vakanties.
• Via Kies je Sport (SRO Amersfoort) organiseren we starterscursussen voor basisschoolkinderen waarin de beginselen van de sport op een speelse manier wordt aangeleerd.
een overzicht

Ieder jaar zal bekeken worden welke activiteiten kunnen worden uitgevoerd, dit heeft bijvoorbeeld te maken met de financiële middelen en menskracht.
Voor activiteiten krijgen spelers per mail een uitnodiging, verder zal een uitnodiging via de website en facebook te lezen zijn.