De Academie-groepen worden indien mogelijk bij iedere training begeleid door twee trainers.
Alle trainers die actief zijn hebben een trainersdiploma of volgen hiervoor een opleiding. Zij zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.).

Trainer: Juliet van Veen
(Tafeltennistrainer 4)

Juliet speelt zelf gedurende vele jaren tafeltennis, tot 2010 in de eredivisie bij de dames en momenteel in de 1e klasse bij Over ’t Net.
In 2008 is Juliet zich nog meer gaan richten op het geven van jeugdtrainingen, eerst bij ttv Hoogland en later ook bij Over ’t Net. Ook als trainer van de Regionale Bondstraining in Noord en Midden heeft Juliet jeugdige spelers opgeleid.
Juliet verzorgt de Academie-trainingen op de maandagavond en de woensdagavond.


Juliet van Veen


 

Trainer: René Bornhijm
(Tafeltennistrainer 3)

René speelt competitie bij Over ’t Net in de 3e klasse.
Samen met Sander Kooijman heeft René de jeugdafdeling van Over ’t Net verder uitgebouwd tot een florerende jeugdgroep. Jarenlang heeft hij het 1e jeugdteam van Over ‘t Net gecoacht tot en met de landelijk A klasse.
Buiten de Academie-trainingen op de woensdag geeft René verenigingstraining bij Hoogland op de donderdagavond.


René Bornhijm

 


Iedere periode is er overleg tussen de trainers, waarbij gesproken wordt over het technisch beleid en alle andere zaken waarmee de Academie zich bezig houdt. Juliet bezoekt iedere periode de verenigingstrainingen, om zo overleg te hebben met de clubtrainers en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van spelers.

Sponsors
Facebook
Vind ons leuk
op Facebook