Anouk op de derde plaats bij het ranglijsttoernooi in Tilburg!

Anouk op de derde plaats bij het ranglijsttoernooi in Tilburg!

Op zondag 12 november was het ranglijsttoernooi voor A-spelers in Tilburg.
Al vroeg gingen we op stap, om mooi op tijd te kunnen inspelen en ons voor te bereiden op de wedstrijden van deze dag. Anouk had van te voren al een inspeelpartner geregeld, dus dat was heel fijn.

  inspelen met Tanya Misconi

Daarna startte de zeskamp om 10.00 uur. In deze zeskamp zaten 2 A-pupillen en 3 A-welpen.
De eerste twee wedstrijden werden met 3-0 gewonnen, Anouk speelde een mooi opbouwend spel met goede openingen en topspinballen. Inmiddels is de service na vele trainingsuren nog gevarieerder geworden en daar had ze zeker profijt van tijdens deze wedstrijden.
Toen kwamen er twee meer ervaren speelsters, en de eerste was een oude bekende: Lynn Schijven. Anouk speelde geconcentreerd en gretig en wist ook deze wedstrijd met 3-0 te winnen.
Hierna tegen de nog ongeslagen Tanya Misconi en dit pakte even anders uit. Tanya speelde in een razend tempo, maakte bijna geen fouten en Anouk had er erg veel moeite mee. Met 0-3 moest ze Tanya feliciteren. Hierdoor was de eerste plaats uit zicht, maar daar liet Anouk zich niet door afleiden. Ook de laatste wedstrijd werd met 3-0 gewonnen, dus een mooie tweede plaats in haar meerkamp.

Daarna werden er kruiswedstrijden gespeeld, waarbij de nummers 1 van de twee meerkampen helaas niet meededen. Daardoor speelde Anouk direct om de plaatsen 3 t/m 6 dus was een revanche op Tanya niet meer mogelijk.
De eerste wedstrijd tegen Tess Stroeve won Anouk met 3-1, waarna er gespeeld moest worden tegen Lynn Schijven om plaats 3 of 4. Dit werd nu een spannende wedstrijd die Anouk in de vijfde game met 11-8 wist te winnen.
Hiermee dus een prima derde plaats bereikt, en vooral het spel van Anouk met tweezijdige aanvallen en een goede concentratie waren prima.

Het volgende toernooi voor Anouk is het vijflanden pupillentoernooi op Papendal van 23 t/m 26 november: we wensen haar daar alvast heel veel succes!