Een fantastische promotiedag in sporthal Rustenburg!

Een fantastische promotiedag in sporthal Rustenburg!

Afgelopen maandag (3 april) heeft de tafeltennisacademie samen met Over ’t Net, GSVA en MJ tafeltennis een prima promotiedag georganiseerd in sporthal Rustenburg.
In alle vroegte waren Mark en Jeroen (MJ tafeltennis) aanwezig om de sporthal om te toveren in een waar tafeltennispretpark.
Gewone tafels, minitafels, ipongtafels, een robot, schuiftafeltennis, smashdoeltjes, een blaasbalkastje: van alles was er om er een groot feest van te maken. Bijzonder was het omdat er deze dag niet alleen werd samengewerkt met de valide tafeltennissers van Over ’t Net, maar er waren ook parasporters aanwezig vanuit GSVA. Zij lieten de kinderen zien hoe leuk het is om samen te sporten, en dat tafeltennis daar heel goed bij past.
De gymlessen van basisschool de Kinderhof werden volledig gevuld met tafeltennis, na een korte introductie van Jeroen en Mark konden de kinderen aan de slag.
Plezier was wel het sleutelwoord, en al snel kon je zien dat de kinderen er ook steeds meer handigheid in kregen. De oog-hand coördinatie verbeterde zichtbaar, tot plezier van iedereen.
Het meeste plezier was er bij het schuiftafeltennis en dan ook rond de tafel hiermee!
Bij de hogere groepen werd het meer echt tafeltennis en dat viel nog niet altijd mee….

Na 6 groepen van de basisschool was het de beurt aan een 2e klas van MAVO Muurhuizen. Ook deze jongeren stortten zich vol overgave op de activiteiten. Zij kregen ook nog een cursus effect, en de docent en enkele leerlingen probeerden de moeilijk services van Jeroen op tafel te retourneren. Dat was helaas tevergeefs…
Al met al een leuke, enthousiaste en leerzame dag: we hebben onze sport op een positieve manier neergezet.

   

Kijk voor meer foto’s bij de fotogalerij in de menubalk.

GSVA, MJ tafeltennis, Over ’t Net en Jonit geweldig bedankt voor de fijne samenwerking!