Via Kies je sport dat georganiseerd wordt door de schoolsportafdeling van de SRO (https://www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport) konden basisschoolleerlingen zich inschrijven voor een introductiecursus bij Over ‘t Net.
Juliet heeft deze taak op zich genomen, en heeft een groep jonge enthousiaste kinderen begeleid samen met Marit, Joost en Rikkert.
In vier trainingen leerden de kinderen veel over onze sport, zoals serveren, bewegen, mikken, vangen, rond de tafel en pushpongen en dat deden we dan met speelse vormen en veel plezier!

Amersfoort is de stad van de Kei, dus er was ook een Keipongdiploma bij de laatste training voor alle deelnemers.
Foto’s zijn te zien onder het menu bij het kopje foto’s: hier kun je ook zien met hoeveel plezier de jonge deelnemers de opdrachten hebben uitgevoerd.
Uiteraard is iedereen ook nog welkom bij de club om aan drie clubtrainingen mee te doen, en mooi om te horen dat we een aantal deelnemers terug gaan zien!
De volgende serie tafeltennis zal zijn in maart 2019, inschrijven kan al via:

https://www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport?view=kiesjesport&id=263

Leden werven en mensen enthousiast maken voor de sport is een van de belangrijke taken van ons als Academie, en samen met Over ‘t Net zijn we dit seizoen flink van start gegaan.
Op dinsdag 18 september hebben we een grote promotiedag gehouden op basisschool de Achtbaan in de wijk Zielhorst. We hadden deze dag het professionele bedrijf MJ tafeltennis ingehuurd die met al zijn prachtige materialen en enthousiaste mensen meer dan 150 kinderen aan het tafeltennissen kreeg.
Met allerlei maten batjes, een balletje dat in de lucht werd geblazen, verschillende maten tafels en ballen en de pushbatjes werd het een groot tafeltennisfeest.

Uiteraard zijn de kinderen ook welkom bij de kennismakingstrainingen bij de club die vanaf dinsdag 25 september gaan plaatsvinden in de gymzaal bij de Baander.


Opgeven hiervoor kan nog via de site van de SRO: www.schoolsortamersfoort.nl/kiesjesport
Kies dan voor Keipong bij Over ’t Net.

We zijn nog maar kort in training, maar de competitie staat ook al snel voor de deur. Vandaar dat het Keistadtoernooi goed paste in de kalender van onze Academiespelers.
Het toernooi in de Bieshaar, georganiseerd door Hoogland en Over ’t Net zorgde voor lekker veel wedstrijden en dat konden we wel gebruiken.
Er werd gespeeld in meerkampen, op rating ingedeeld en iedereen heeft die dag zijn/haar uiterste best gedaan. Dit resulteerde in maar liefst zes prijzen voor de Academiespelers!

De prijswinnaars van de Academie op een rijtje:
Anouk van den Boom 3e plaats in de A-poule met vier gewonnen wedstrijden
Bas van den Boom 1e plaats in de C-poule met zes gewonnen wedstrijden
Thomas Marres 2e plaats in de C-poule met vijf gewonnen wedstrijden
Thom Bleeker 1e plaats in de D-poule met zes gewonnen wedstrijden
Dorus Kroone 1e plaats in de E-poule met zes gewonnen wedstrijden
Edward de Groen 3e plaats in de E-poule met vijf gewonnen wedstrijden

Ook door de andere spelers werd er prima gepresteerd, dus we kunnen de competitie met vertrouwen tegemoet zien.
Volgende week beginnen alle jeugdteams van Hoogland en Over ’t Net met een uitwedstrijd: veel succes allemaal!

  De prijswinnaars van Hoogland en Over ‘t Net op een rijtje

Sponsors

Facebook

Vind ons leuk
op Facebook