Op drie plekken actief!

Op drie plekken actief!

De afgelopen dagen waren spelers die bij de academie trainen op drie verschillende plekken actief.

Allereerst was Marlieke bij de Euro Minichamp’s op vrijdag en zaterdag in Schiltigheim. Dit is een soort Europees kampioenschap (niet helemaal want er deden ook japanners mee!) voor jonge spelers, en ook dit jaar was het weer supersterk. Voor Marlieke was het haar eerste internationale toernooi, dus best wel spannend! Maar ze liet zich goed zien en wist maar liefst 4 wedstrijden te winnen. Een prima prestatie, en ook uit de verloren wedstrijden werden weer goede leerpunten gehaald.
Dat smaakt naar meer!

Anouk speelde zaterdag bij de Masters in Wageningen. Hier speelden de beste dames van Nederland, en Anouk zat in een poule van 4. Hier wist ze te winnen in een spannende wedstrijd van Lynn Schijven. De andere tegenstandsters moest ze feliciteren.

Op zaterdagmiddag hadden we ook onze eerste trainingsmiddag in Soest. Met een opkomst van 16 spelers (waaronder ook 2 senioren) was het prima bezet. Op 2 tafels werd er individueel met spelers gewerkt, de vier trainers zorgden voor een uitdagend programma voor iedereen.
Het niveau lag flink uit elkaar (van starters tot landelijke spelers) maar voor iedereen waren er in ruime mate trainingspartners beschikbaar. Na 4 uur trainen was de algemene conclusie dat er hard gewerkt was in een prettige sfeer, spelers en trainers waren enthousiast.
Op 10 september is er nog zo’n trainingsmiddag, er zijn nog enkele plekjes vrij en aanmelden kan bij juliet@tafeltennisacademieamersfoort.nl