Veel plezier bij Keipong lessen bij ttv Hoogland!

Veel plezier bij Keipong lessen bij ttv Hoogland!

De tafeltennisacademie Amersfoort verzorgt niet alleen een aantal wekelijkse trainingen voor leden van de clubs, maar probeert ook actief mee te werken om de sport te promoten.
Speciaal voor Amersfoort is daar het Keipong diploma voor bedacht: een diploma dat kinderen van de basisschool krijgen na het volgen van vier introductietrainingen.
Maar liefst 15 kinderen hadden zich aangemeld voor de trainingen in de Bieshaar en Juliet had met haar assistenten Eric, Bas, Anouk en Ewout een gezellig spelletjescircuit uitgezet.
Ieder training startte met een warming up spel, waarna er drie activiteiten gedaan werden. Alles in spelvorm en genoeg mogelijkheden om te oefenen en te ervaren hoe leuk het spelletje is. Aan het einde natuurlijk weer een spel om het af te leren…..

De kinderen hadden plezier met elkaar, gingen met de tips aan de slag en uiteindelijk waren ze natuurlijk supertrots op hun diploma!
Al met al vier mooie avonden, nu maar verder oefenen op het schoolplein, op de camping of bij de club!

In oktober zal er weer een serie Keipongtrainingen  gegeven worden, maar dan in de zaal bij Over ’t Net. Hou de berichten goed in de gaten!

Voor foto’s van de Keipongtrainingen: zie menu/foto’s.