Zware dag voor Luuk in Assen.

Zware dag voor Luuk in Assen.

Op vrijdag nog ziek thuis, maar op zondag was Luuk gelukkig in staat om in Assen de halve finale NJM te spelen. Dat het zwaar zou worden wisten we wel, ondanks dat Luuk met een tweede plaats deze halve finale had bereikt. Het niveau van veel jongens junioren ligt dicht bij elkaar, en daarboven dan ook nog een aantal echte “grote jongens”.
Luuk begon zijn zeskamp tegen Edward van Vliet (HTC), na winst in de eerste game werd het toch een 1-3 verlies. Te veel eigen fouten en Edward zette Luuk vast in zijn backhand waar hij helaas te weinig mee kon.
In zijn tweede wedstrijd tegen Matthian Vaes (Red Stars) waren er zeker winstkansen, maar uiteindelijk toch een 2-3 verlies met 2 punten verschil in de vijfde game.
De derde wedstrijd was tegen de SKFer Jeffrey Vonk: Luuk had last van zijn sterke en gevarieerde service en ook in deze wedstrijd werd het een 1-3 verlies.
Tegen verdediger Lars Banning (Litac) zat Luuk er iedere game wel dicht bij maar werd het toch een 0-3 voor Lars. Gelukkig mag hij daar ook nog in de competitie tegen, dus kan dan de revanche behaald worden!
Zijn laatste wedstrijd was tegen de sterkste man uit de zeskamp: Thomas Baart (Scyedam).  Thomas speelt momenteel eerste divisie bij de senioren en dat was wel een maatje te groot voor Luuk. Met een prima service en geweldig harde spinballen liet hij Luuk deze wedstrijd kansloos.
Al met al dus een pittige dag voor Luuk, goed geknokt en wel games gewonnen maar helaas geen wedstrijd. Wel weer veel ervaring opgedaan en klaar voor het junioren B-toernooi van volgende week in Lichtenvoorde!