2 teams spelen oefenwedstrijd tegen S.K.F.

2 teams spelen oefenwedstrijd tegen S.K.F.

Een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen start met flinke trainingen en het spelen van een aantal oefenwedstrijden. Een groot deel van onze spelers heeft al een trainingsstage achter de rug, en afgelopen zaterdag hebben team 1 en 2/3 van Over ’t Net een oefenwedstrijd gespeeld tegen SKF uit Veenendaal.
Een mooie tegenstander voor het 1e team: SKF 1 komt uit in de andere landelijk A klasse, dus dat was mooi om aan te wennen. Ivo speelde als vierde speler mee bij Over ’t Net 1, het werd een wedstrijd 4 tegen 3.
Een bijzondere bijkomstigheid was het feit dat de broer van Jeffrey (de nieuwe speler in Over ’t Net 1) bij SKF speelt: dus er was ook een broederstrijd!

 De broederstrijd werd gewonnen door “onze” Jeffrey!

Bij de eerste teams werd het een gelijk opgaande strijd: David en Rikkert wonnen 2 wedstrijden, Jeffrey en Ivo 1. Bijzonder knap van Ivo natuurlijk die ook in de andere wedstrijden liet zien dat hij heel wat in zijn mars heeft. De stand na de enkelpartijen was 6-6, het dubbel moest de beslissing brengen… Dat werd gewonnen door Jeffrey en Rikkert, dus een mooie 7-6 overwinning. Bij SKF bleef Dani knap ongeslagen.

Het tweede team had het iets gemakkelijker: Maartje, Laurens en Marit liepen al snel uit naar een 6-0 voorsprong. Hierna verloor Marit twee wedstrijden waardoor de eindstand 8-2 voor Over ’t Net werd.
Zo komen we steeds beter in ons ritme, volgende week zijn veel spelers actief tijdens het Keistadtoernooi, en daarna barst op 16 september de competitie los.