Afdelingskampioenschappen sluitstuk van seizoen

Afdelingskampioenschappen sluitstuk van seizoen

Met de afdelingskampioenschappen voor de hogere ratings werd het wedstrijdseizoen afgesloten.
De academie was met maar liefst 9 spelers vertegenwoordigd, en er werd van begin tot het einde met veel passie gespeeld.

In jeugdklasse 1 speelden Anouk en Thomas, beiden belandden in het troosttoernooi. In de halve finale verloor Anouk verrassend van Sam Groenwoud (VTV) waardoor er geen finaleplaats voor haar inzat. Wel won zij de prijs voor het beste meisje van de afdeling midden. Thomas had (na een week ziekte) niet zijn beste dag en verloor in de kwartfinale.

          

In jeugdklasse 2 speelden Thom, Marlieke en David. Marlieke haalde het hoofdtoernooi en verloor in een spannende strijd de wedstrijd om de derde plaats. In het troosttoernooi moesten Thom en David in de kwartfinale tegen elkaar. Thom won dit, en won ook de halve en finale: een prachtige eerste plaats voor hem!

      

In jeugdklasse 3 speelden Janneke, Coen, Bram en Dominique. Janneke, Coen en Bram haalden het hoofdtoernooi, helaas werd Bram in de eerste ronde uitgeschakeld. Coen en Janneke moesten tegen elkaar en dat werd heel spannend! Met 18-16 in de vijfde game wist Janneke te winnen, waarna zij doorging naar de halve finale. Daar werd verloren, maar de wedstrijd om de derde plaats werd heel knap gewonnen van Amber Vink (TTVN). Dominique speelde haar vervolgwedstrijden in het troosttoernooi en deed dat prima. Uiteindelijk verloor ze de spannende finale met 11-9 in de vijfde game, maar toch een prima toernooi gespeeld!

 

Voorlopig was dit het dus even, nog drie weken trainen en dan een welverdiende pauze. Op 17 augustus begint de eerste open academietraining ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Ouders, spelers, coaches en trainers geweldig bedankt voor de samenwerking dit seizoen.