Ook tweede dag NK succesvol voor onze spelers!

Ook tweede dag NK succesvol voor onze spelers!

Na een succesvolle zaterdag was het zondag de beurt aan de A-spelers om hun krachten te meten met hun leeftijdsgenoten.

Thomas mocht als beloning van zijn sterke optreden op zaterdag (2e plaats) ook nu weer meedoen en daar had hij wel zin in. Onbevangen en voortvarend snoepte hij nog wel twee games af van landelijk A speler Bastian  Ramakers, maar dat was helaas niet genoeg voor de winst. Maar hij liet zich goed zien deze dag met toch ook nog een winstpartij op Kenji van Enckevoort. 3e in zijn poule (door een gunstig driehoekje) is toch een topprestatie!

Janneke speelde een zeskamp en wist er twee te winnen. Ze wisselde hele goede games af met mindere, en dat zorgde voor een vierde plaats in de poule. De uiteindelijke winnares van het toernooi kwam ook uit haar poule: Nyncke de Knegt.
Marlieke speelde in de andere meerkamp onder 13 en won deze. Er waren spannende wedstrijden bij, maar ze wist het hoofd koel te houden en de winst er uit te slepen. In het vervolgtoernooi verloor ze van Floortje Gerritsen, gelukkig kwam ze wel op het podium met een knappe derde plaats.
Anouk speelde in de klasse onder 17 en daar kent ze haar concurrenten wel inmiddels…. Ook nu bleken dat de zwaarste wedstrijden te zijn, na drie keer winst in de poule volgde er een 2-3 verlies tegen Xijin. Met een tweede plaats door naar het vervolgtoernooi alwaar de volgende concurrente wachtte: Tanya. Anouk deed wat mogelijk was, maar moest Tanya feliciteren. Xijin en Tanya werden ook de nummers 1 en 2, Anouk kwam op het podium samen met Robin Klomp met een keurige 3e plaats.

Het was een superlange dag (om 18.30 moest er nog een finale starten), hopelijk dat dit in de toekomst wat beter gaat worden.
Ouders en coaches (speciaal Bert van Schaik die Thomas deels gecoacht heeft) geweldig bedankt, op naar de halve finale en finale NJM!