Dat smaakt naar meer!

Dat smaakt naar meer!

In het weekend van 23 en 24 oktober werd het N.K.-A gespeeld in Zwolle. Een beetje een vreemde periode, maar dit was dus het uitgestelde N.K. van maart….
Anouk werd als vierde reserve aan de deelnemerslijst toegevoegd en daar waren we uiteraard heel blij mee.

In het mixed dubbel speelde Anouk met Stephan Tromer, die momenteel in Luxemburg competitie speelt. Het werd een spannende viergamer met echt wel winstkansen. Helaas wonnen de latere finalisten Nolan Schultz en Melanie Bierdrager.

Haar damesdubbelspelpartner moest zich ziek afmelden, en daardoor werd ze gekoppeld aan Kelly van Zon: drievoudig gouden Olympiër! In dit dubbel was Melanie Bierdrager haar opponent met Marlotte Staps aan haar zijde. Dit werd een duidelijke 3-0 nederlaag.

Na een flinke pauze vervolgde het enkelspel en hier was Marlotte Staps (SKF) de tegenstandster. Ook in de eredivisie had Anouk al tegen Marlotte gespeeld dus we wisten wel wat we konden verwachten. Na een 2-2 tussenstand in games, kwam het grote breekpunt in de vijfde game. Anouk stond met goed aanvallend spel met 9-2 voor, maar dit werd door veel eigen fouten omgezet in een 9-11 nederlaag. Helaas ging ook de zesde game verloren met 11-9 en dat betekende uitschakeling.

Al met al was het een mooie dag en een prima leerervaring, gelukkig is het volgende N.K. al weer in maart 2022: nog even doortrainen dus!