De eerste Amersfoortse kampioenen zijn bekend!

De eerste Amersfoortse kampioenen zijn bekend!

Voor sommige jeugdteams was het al wel duidelijk dat een kampioenschap eraan zat te komen, maar was het moment waarop nog spannend…
Maar de eerste kampioenen zijn vandaag (in de negende speelronde) gehuldigd: Over ’t Net 1 en Hoogland 3. Vrijwel alle spelers trainen bij de Tafeltennisacademie, en wij zijn trots op onze kampioenen

Over ’t Net 1 speelde in de landelijk C klasse en deed het eigenlijk vanaf de start al goed: grote overwinningen zorgden ervoor dat zij na zeven speelronden bovenaan in de poule stonden. Jona, Rikkert, Luuk en David met coach René waren een ware plaag voor vele tegenstanders. In de play off nu twee wedstrijden gespeeld en door de 6 punten vandaag bij Hilversum dus nu al kampioen. Grote klasse mannen! Volgende week staat er nog een wedstrijd tegen Scylla op het programma, het kampioenschap is al binnen, maar…..zal David ook zijn 100% behouden?
Als je het wil meemaken kom dan komende zaterdag nog één keer dit seizoen naar de Baander om deze helden aan te moedigen.
En ja….volgend jaar landelijk B: nog nooit heeft een jeugdteam van Over ’t Net dit bereikt dus daar mogen we best trots op zijn.

  

Hoogland 3 speelde in de vijfde klasse en Ewout, Bas, Yori en Jonathan met coach Eric lieten zien dat ze daar echt een maatje te groot voor zijn. Met een klinkende 9-1 overwinning werd vandaag SVO verslagen. Bijzonder detail: ook in dit team een speler met 100%: Bas heeft al zijn tegenstanders verslagen deze competitie. Grote klasse man!

Al met al een mooi begin met deze kampioenen, maar volgende week gaan we verder: er staan nog enkele teams op de nominatie dus dat worden nog mooie feestjes in Amersfoort!