Over ’t Net 4 en 7 ook kampioen!

Over ’t Net 4 en 7 ook kampioen!

Met nog twee kampioensteams erbij kunnen we trots zijn op al onze competitieteams: in totaal vier Amersfoortse kampioenen is een prachtig resultaat.

Over ’t Net 4 met Marit, Daniël, Kamiel, Jorik en coach Henk deed het vanaf de start al goed en zo is het alle wedstrijden ook gebleven. Met in totaal 78 punten hebben ze laten zien dat ze door kunnen naar de derde klasse, dus dat wordt een mooie stap voor dit jonge team. Vorige week al kampioen, maar vandaag dus flink in de bloemetjes gezet!

Over ’t Net 7 speelde bij de starters en deed het prima. Mike, Juul, Timon, Eva en coach Erwin speelden de startersfinale in Utrecht. Dat het spannend zou worden was wel duidelijk, want het team werd op de voet gevolgd door TTVN uit Nieuwegein. In de startersfinale wonnen Juul en Timon met gelegenheidscoach Layla met 1-4 van Bijmaat en dat betekende dat dit jonge team 3 punten voor TTVN Nieuwegein eindigde op de eerste plek in de poule!

Over ’t Net 6 kwam net een puntje te kort in de startersfinale: Thomas en Milan eindigden op een prachtige tweede plaats.  Ook voor hen dus een mooi resultaat in hun eerste competitieseizoen.

Al met al mooie resultaten, de tafeltennisacademie Amersfoort is blij om hier haar steentje aan bij te dragen. Alle coaches, supporters, ouders en spelers bedankt voor jullie inzet en enthousiasme: op naar het volgende competitieseizoen!