De eerste kampioen is: Hoogland 5!

De eerste kampioen is: Hoogland 5!

Binnen de tafeltennisacademie trainen jeugdleden van Over ’t Net en ttv Hoogland, voor de academie dus ook bijzonder als een jeugdteam van een van deze clubs kampioen wordt.

En met nog drie wedstrijden te gaan in de jeugdcompetitie, is de eerste kampioen nu al bekend: Hoogland 5 met Ewout van Nimwegen, Sem Mulder, Bas en Anouk van den Boom wonnen gisteren met 9-1 en zijn niet meer in te halen door hun concurrenten. Spelers en coach Eric Capello van harte gefeliciteerd met dit succes. Het team heeft na 6 wedstrijden 56 punten (van de maximaal 60 die te halen zijn…), een ongekend hoog aantal voor deze jonge Hooglanders.

kampioensteam Hoogland 5

Andere teams die nog op kampioenskoers varen zijn Hoogland 4 met Sven Bakker, Mees Noortman, Olaf Kooijman en Rogier Wesseling. Deze kanjers staan 19 punten voor op de nummer twee dus ook hier lijkt een kampioenschap een kwestie van tijd.
Voor Over ’t Net 3 breken spannende weken aan: met slechts twee punten achterstand op de nummer één Hilversum is alles nog mogelijk…..
Dit geldt ook voor Hoogland 1 in de eerste klasse: drie punten achterstand goedmaken op Huizen in de laatste drie wedstrijden behoort tot de mogelijkheden. Vooral ook omdat de onderlinge confrontatie ook nog op het programma staat.

Er komen nog spannende weken aan, wij wensen alle spelers, coaches en supporters heel veel succes.  Het wordt een mooi seizoen voor het Amersfoortse tafeltennis, want ook de andere jeugdteams laten grote ontwikkelingen zien.
De trainers van de academie (René, Sander. Erwin en Juliet) zullen al het mogelijke doen om alle spelers zo goed mogelijk te begeleiden.