De tweede kampioen is bekend: Hoogland 4!

De tweede kampioen is bekend: Hoogland 4!

De tafeltennisacademie Amersfoort feliciteert zijn tweede kampioensteam: met 27 punten voorsprong op de nummer twee is het zeer jeugdige team van Hoogland al twee weken voor het einde van de competitie kampioen geworden. Sven Bakker, Rogier Wesseling, Olaf Kooijman en Mees Noortman met hun coaches Martino Noortman en Frank Kooijman hebben een prachtige prestatie neergezet. Al voor het tweede achtereenvolgende jaar vieren deze mannen een kampioenschap, en zoals coach Martino het verwoordde: het harde trainen wordt beloond.
Alle vier de jongens staan in de top vijf van de percentagelijst, met Mees zelfs op een 100% score. Nog twee wedstrijden te gaan, dus nog even volhouden mannen!

team-4-kampioen-5e-klasse

En zijn er dan nog andere mogelijke kampioensteams? Jazeker: Hoogland 1 staat in de eerste klasse inmiddels gelijk met mede kampioenskandidaat Huizen dus dat worden nog twee hele spannende weken….
Over ’t Net 3 staat nog steeds twee punten achter op Hilversum voor het kampioenschap, maar Joost, Mart, Hanno en Laurens hebben wel een iets eenvoudiger programma dus alles is nog mogelijk.

Nog twee spannende weken voor de tafeltennissers van de academie, wij wensen alle spelers en coaches heel veel succes!