Drie spelers zeker naar kwartfinale NJM…..

Drie spelers zeker naar kwartfinale NJM…..

Op zondag 28 oktober werd de afdelingsfinale van de nationale jeugdmeerkampen gehouden in Hilversum. Met vijf spelers van de Academie waren we aardig vertegenwoordigd. Met de coaches Ivo en Juliet moesten we onze spelers naar de volgende ronde zien te loodsen.
Anouk was vrijgesteld voor deze ronde, en zal op 2 december haar opwachting maken in dit toernooi.
Jibbe en Olaf speelden bij de junioren.
Olaf had duidelijk zijn dag niet en wist geen wedstrijd te winnen. Jammer, want in deze poule had hij wel kansen gehad om de volgende ronde te halen. Maar zo is het in de sport, nu de focus weer op de competitie!
Jibbe had een zware poule, maar knokte zich met drie knappe winstpartijen naar de volgende ronde.

     

Marit speelde ook bij de junioren, en had een vierkamp. Heel bijzonder was het dat alle vier de speelsters al geplaatst waren voor de volgende ronde; er kon dus lekker ontspannen gespeeld worden. Marit won wel games, maar kon geen wedstrijd winnen helaas. Gelukkig toch door naar de volgende ronde, en dan maar knallen!
Thomas had als eerste jaars pupil een zware poule, vaak tegen spelers uit de 1e of 2e klasse. Maar hij liet zich niet van de wijs brengen, en won knap drie wedstrijden. Door gelijk eindigen met Jasper van Doorn toch net uit het toernooi gewipt, maar misschien toch nog kans op een reserveplek?
Hanno speelde bij de welpen ook een vierkamp waarvan hij één wedstrijd won. Misschien is er voor hem ook nog een reserveplek in de kwartfinale?

Al met al een leerzame dag, Ivo bedankt voor het coachen en op naar het vervolg in de competitie!