Eerste trainingsdag nieuwe seizoen is bekend: vrijdag 18 augustus in Houten

Eerste trainingsdag nieuwe seizoen is bekend: vrijdag 18 augustus in Houten

We hebben net de laatste academietraining gehad, en we kunnen terugkijken op een goed jaar met onze spelers. Zelfs op de laatste training waren er nog 12 enthousiaste spelers die natuurlijk onze Grote Tafel met veel enthousiasme speelden!

We zijn ook al weer bezig met het volgende seizoen en de eerste trainingsdag organiseren we samen met HTTC uit Houten op vrijdag 18 augustus. Zie hier de volledige uitnodiging:

Het seizoen is bijna afgelopen en daarom zijn wij al weer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Als je een aantal weken vakantie hebt gehad heb je vast wel weer zin om tegen dat witte balletje aan te slaan, en dat kan bij ons al in je laatste vakantieweek!
We organiseren in samenwerking met HTTC uit Houten een trainingsdag.
Lekker een dagje hard werken met collega-spelers van andere verenigingen en training krijgen van andere trainers dan je gewend bent: altijd weer heel leerzaam.
De trainingsdag staat open voor alle jeugdspelers, ook als je (nog) geen competitie speelt en wel graag beter wil worden kun je inschrijven. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en graag 4 uur wil trainen om het seizoen goed te starten.

Datum: Vrijdag 18 augustus 2023 

Trainers zijn we nu nog aan het banaderen, in ieder geval zullen Cheuk Ko (HTTC), Martin Lindenaar (SHOT en Over ´t Net) en Juliet van Veen (Tafeltennisacademie Amersfoort en Over ’t Net) aanwezig zijn.
Voor de hele trainingsdag vragen we een bijdrage van € 5,00. Contant te betalen in de zaal aan Juliet.
Er is ruimte voor 22 spelers.

De indeling van de dag is als volgt:
10.00 – 12.00 uur: training gericht op techniek en vastheid

12.00 – 12.45 uur: lunch die je zelf meeneemt. Voor extra drinken zorgen wij

12.45 – 14.30 uur: vastheid openingen FH en BH: CONTOLE IN JE AANVALSSPEL

Adres:
Clubgebouw HTTC, Kruisboog 12, 3994AE Houten

Aanmelden graag bij  juliet@tafeltennisacademieamersfoort.nl
Je kunt je tot uiterlijk 11 augustus aanmelden.
Als het maximaal aantal spelers bereikt is, kom je op de reservelijst. Je krijgt een bevestigingsmail als je aanmelding ontvangen is.
Voor meer informatie mail of bel met Juliet: 06 45876152

We hopen dat het een mooie en leerzame dag zal worden, graag tot dan!