Gelukkig: we mogen weer!

Gelukkig: we mogen weer!

Dit weekend is het eerste toernooi sinds half maart 2020 gespeeld: het Nederlands Kampioenschap voor B-C-D-E spelers (senioren) in Schiedam.
Heel fijn om weer wedstrijden te kunnen en mogen spelen, alle coronamaatregelen werden goed uitgelegd en uitgevoerd.
Er werd gespeeld in centercourts, spelers feliciteerden elkaar met ellebogen of duimpjes, de tafels werden tussendoor gereinigd en uiteraard hield iedereen zich aan de 1,5 meter.

En er werd ook getafeltennist en Anouk speelde bij de dames B in een zeskamp. Dat betekende lekker veel spelen en weer wedstrijdritme opdoen. In de zeskamp werd ze derde, waardoor ze in het hoofdtoernooi (de beste 16 speelsters!) belandde. Het spel was nog wat wisselend, aanvallende games wisselden af met (te) passieve games, en soms werd een grote voorsprong teniet gedaan…..
In het vervolg van het toernooi verloor Anouk twee wedstrijden van ervaren damesspeelsters, dus de totale balans was drie winstpartijen en vier keer verlies.
Tegen de uiteindelijke winnares Xijin stond Anouk nog met 2-0 voor, zo zie je dat de verschillen deze dag klein waren.

Al met al is de kop eraf, nu maar hopen dat iedereen zich aan de regels blijft houden en dat we dit seizoen met veel mooie en leuke wedstrijden kunnen vervolgen.

Nog twee weken tot de eerste competitiewedstrijden starten, veel trainingsplezier allemaal!