Jeugdteam Over ’t Net kent een prima landelijk debuut

Jeugdteam Over ’t Net kent een prima landelijk debuut

De tafeltennisacademie verzorgt trainingen voor jeugdspelers van ttv Hoogland en Over ’t Net. Soms gaat de samenwerking nog iets verder en zo bestaat Over ’t Net 1 uit spelers van beide clubs: Rik (Hoogland) en Rikkert en David (Over ’t Net) vormen samen team 1 van Over ’t Net en spelen in de landelijke C klasse. De eerste helft van de competitie zit er op, en dan is het mooi om even de balans op te maken.
Rik, David, Rikkert en hun coach René laten zien dat de Academietrainingen vruchten afwerpt: het team staat op een prachtige (gedeelde) tweede plaats in de poule samen met Spaarne (Haarlem) met maar 2 punten achterstand op de koploper Tanaka uit Etten Leur.
Het is heel spannend in de poule, want ook Reflex uit Lisse dat weer 2 punten achter staat op Over ’t Net doet nog volop mee voor het kampioenschap.
Het zullen dus spannende returnwedstrijden worden, waarbij onze jongens kunnen laten zien wat ze waard zijn. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het team met coach René er een mooi debuutseizoen van gaan maken!
De thuiswedstrijden voor dit team zijn nog op:
26 maart tegen Spaarne
16 april tegen Tanaka
23 april tegen Reflex
De wedstrijden beginnen thuis om 11.00 uur. Wij wensen het team natuurlijk heel veel succes!

En vanzelfsprekend kunnen Rik, David en Rikkert enthousiaste supporters gebruiken!IMG team 1 OtN