Thomas kampioen in Nieuwegein!

Thomas kampioen in Nieuwegein!

Dit keer werden de mini-meerkampen gehouden in de zaal van VTV.  Er hadden zich maar 2 kinderen opgegeven uit Amersfoort: Thom Bleeker vanuit ttv Hoogland en Thomas Marres vanuit Over ’t Net. Voor beiden was het de eerste keer dat ze aan een NTTB-toernooi mee deden. Best spannend dus voor beide jongens.
De wedstrijden begonnen om 10.00. Thom was in een poule van 7 kinderen ingedeeld. Thomas moest aan de bak in een poule van 6.
Thomas won in zijn poule al zijn wedstrijden en ging derhalve met de 1e prijs terug naar huis. Thom wist in zijn poule 2 wedstrijden te winnen en kwam daarmee in de middenmoot terecht.
De mini-meerkamp is een leuk en gezellig toernooi voor jonge beginnende spelers, Thomas en Thom hebben veel ervaring op kunnen doen tijdens hun wedstrijden. Zij werden deze dag begeleid door Eric Capello.

Om 15:15 werden de prijzen uitgereikt en kon Thomas zijn beker in ontvangst gaan nemen. Het was voor iedereen een leuke dag geworden.
Thomas DSCF9805De laatste mini-meerkamp van het seizoen zal op zaterdag 14 mei in de zaal van WIK (Kockengen) gehouden worden. Je kan je daarvoor bij je eigen trainer opgeven. Die zorgt ervoor dat je inschrijving bij de goede personen terecht komt.

Eric Capello