Keistadtoernooi zorgt voor prima voorbereiding

Keistadtoernooi zorgt voor prima voorbereiding

Het tweede Keistadtoernooi in sporthal de Bieshaar is weer prima verlopen. Hoogland en Over ’t Net zorgden samen voor een prima toernooi met veel spelplezier en mooie resultaten.
Bij de senioren viel het aantal deelnemers wat tegen, bij de jeugd daarentegen was het toernooi prima bezet.
De seniorenklasse werd gewonnen door Jesse Coljee van Hoogland, in de finale was hij in 5 games te sterk voor René de Gier (SHOT Soest). Op de 3e en 4e plaats eindigden ook 2 Hooglanders: Vincent Karthaus en Koen van Es.

Onze Academie-spelers in de diverse jeugdklassen hebben zich kranig geweerd.

In de A-klasse won Nijkerker Chris Beentjes, op de tweede plaats eindigde Maartje van der Lingen (Over ’t Net) en derde werd Rikkert Menses (Over ’t Net). Ook de andere Academie-spelers in deze poule deden het knap: Joost van der Grinten vierde, Ivo Heitlager vijfde en Laurens van der Knaap zesde.

In de B-poule zaten ook veel Academie-spelers, maar de eerste en tweede plaats waren voor de Soesters Rex Hubbeling en Boris Brands. Op een keurige derde plaats eindigde Rody van Kuijl (Hoogland). Vijfde in deze poule werd Anouk van den Boom (Hoogland), zesde Hanno Blankenstijn (Over ’t Net), zevende Marit Heitlager (Over ’t Net) en achtste Bas van den Boom (Hoogland).

In de C-poule waren de hoogste prijzen voor jeugdspelers van Bijmaat. Valentijn Tromp (Over ’t Net), Rosa Gerritjans (Hoogland) en Milan Tchiengua (Over ’t Net) deden hun best en wonnen regelmatig een wedstrijd.

In de D-poule waren de hoogste prijzen weer voor de Soester spelers. Ignace König werd in deze poule zesde en Eva Pranger achtste.

Om 17.00 uur was de laatste bal geslagen, en kon de prijsuitreiking beginnen.
We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi: organisatie bedankt!
Onze spelers kunnen over 2 weken goed voorbereid aan de competitie beginnen.

20160903_102829