Table Stars is van start: 180 kinderen aan het bewegen!

Table Stars is van start: 180 kinderen aan het bewegen!

Ieder jaar proberen we een aantal scholen te bereiken met onze sport, en ook dit schooljaar zijn we weer enthousiast van start gegaan.
6 groepen van basisschool De Marke uit Vathorst hebben vanmorgen hun gymles met tafeltennisactiviteiten ingevuld: en dat was voor iedereen een groot succes!
Er waren 2 grote tafels, een midi-tafel en een ipong tafel. Verder werd er gewerkt met de speedladder, het balansbord en werd er gejongleerd.
Alle kinderen waren enthousiast, er werd volop geëxperimenteerd op de kleine tafels, met 2 batjes jongleren en natuurlijk een rondje om de tafel.
De kinderen mogen ook nog op een instuif bij de club komen en natuurlijk is er reclame gemaakt voor het basisscholentoernooi op 20 oktober in sporthal de Bieshaar.
Komende woensdag zijn er andere groepen van De Marke aan de beurt, er komen volop aanvragen binnen van andere scholen. De tafeltennisacademie organiseert de clinics zelfstandig of in samenwerking met de SRO: voor meer informatie of contact bekijk dan de websites.

Voor het basisscholentoernooi kunnen alle basisschoolkinderen uit Amersfoort zich opgeven: informatie staat op de website van ttv Hoogland. ( http://ttvhoogland.nl/inschrijven-masco-herfsttoernooi-voor-basisscholen )

Kijk voor meer foto’s van Table Stars bij het keuzemenu onder foto’s.

En nog een rondje....
En nog een rondje….
Samenspel....
Samenspel….