Ook Thomas en Marlieke plaatsen zich voor finale NJM in Panningen

Ook Thomas en Marlieke plaatsen zich voor finale NJM in Panningen

Nadat Anouk en Felix zich al eerder geplaatst hadden voor de finale NJM in Panningen, moesten Dominique, Thomas en Marlieke in de halve finale hun plaats voor de finale nog veilig stellen.

Dominique en Marlieke speelden in de leeftijdscategorie onder 15 en zaten zelfs bij elkaar in de zeskamp. Marlieke won die onderlinge strijd en wist ook daarna nog drie wedstrijden te winnen. Alleen de laatste wedstrijd tegen Nyncke de Knegt ging verloren. Dus een prachtige tweede plaats en de finale bereikt voor Marlieke.
Dominique won 1 wedstrijd en eindigde hierdoor op de vijfde plaats.
Thomas speelde in de leeftijdsklasse onder 17 en ging van start met een verassende overwinning op Koen Houtgast (kampioenspoule). Hij speelde mooie rally’s en het waren allemaal spannende wedstrijden. Coach Juliet heeft er wel wat grijze haren bij gekregen!
Met een duidelijke verliespartij tegen Teun Salentijn en een nipte nederlaag tegen Niek Esselink werd Thomas derde in zijn poule en ook voor hem dus een finaleplaats!

Al met al dus een mooi resultaat en met Thomas, Marlieke, Anouk en Felix hebben we een mooi kwartet voor het finaleweekend in Panningen!

Marlieke tegen Dominique