Ranglijsttoernooi Nijmegen met negen spelers uit Amersfoort

Ranglijsttoernooi Nijmegen met negen spelers uit Amersfoort

Op 21 en 22 februari vindt in Nijmegen het ranglijsttoernooi plaats. Op de zaterdag spelen vijf spelers: Kevin, Ivo en Rikkert zullen hun huid duur verkopen bij de jongens junioren. De jongens spelen in een zes- of zevenkamp, dus voldoende mogelijkheden om hun beste spel te laten zien.
Olaf Kooijman doet voor de eerste keer mee aan zo’n landelijk toernooi, hij mag in een zevenkamp zijn tafeltennisprogressie laten zien. Dat hij die maakt is goed te merken aan de competitieresultaten: Olaf staat met zijn team aan kop in de vijfde klasse en zal zeker proberen het kampioenschap binnen te halen. Nu dus tegen leeftijdgenoten uit het hele land: dat geeft weer nieuwe ervaringen waar hij van kan leren.
Marit speelt bij de meisjes pupillen in een vijfkamp. Zij heeft al meer landelijke toernooien gespeeld en kan nu ook in Nijmegen laten zien dat ze al heel goed kan tafeltennissen. Coaches op deze zaterdag zijn Frank Kooijman, Henk Dijkman, René Bornhijm en Juliet van Veen.

Op zondag zijn de B-spelers aan de beurt: Rik en Luuk spelen bij de junioren. Voor Rik is dit zijn eerst B-toernooi bij de junioren en hij is vast van plan om een goed resultaat neer te zetten. Luuk heeft al meerdere keren het hoofdtoernooi bereikt, dus ook nu wordt dat het streven.
Tessa en Layla spelen bij de meisjes junioren, steeds meer games pakken en een wedstrijd winnen worden de doelen van deze enthousiaste dames. Coaches op de zondag zijn Mark Staffhorst en René Bornhijm.

Alle indelingen zijn te vinden op de volgende site:
http://www.tafeltennis-live.nl

Wij wensen alle spelers en coaches heel veel succes het komende weekend.