Tafeltennisacademie goed vertegenwoordigd bij NJM in Hilversum

Tafeltennisacademie goed vertegenwoordigd bij NJM in Hilversum

Met maar liefst acht spelers die trainen bij de tafeltennisacademie Amersfoort  waren we in Hilversum goed vertegenwoordigd.
Laurens de Gier (SHOT Soest) speelde bij de pupillen en won in zijn meerkamp twee wedstrijden. Vooral de laatste wedstrijd tegen Hanno was zoals meestal weer super spannend: met 11-9 werd Laurens de winnaar. Een vijfde plaats was voor hem het hoogst haalbare.
Isa Kruiswijk (SHOT Soest) speelde in een driekamp bij de meisjes pupillen. Ze deed dit prima en werd eerste met negen games voor en nul tegen! Dus op naar de kwartfinale op 1 december…..

               
Timon Ehlert (Over ’t Net) speelde bij de kadetten en voor hem was het de eerste keer dat hij hieraan meedeed. Hij moest wel even wennen aan het hoge niveau. Veel spelers die al in de tweede of eerste klasse competitie spelen, en dat was wel te merken. Na twee verloren wedstrijden werd er gelukkig ook een wedstrijd gewonnen door Timon. En ook in de andere wedstrijden werd hij zeker niet weggespeeld. Uiteindelijk bleef het bij één winstpartij en heel veel ervaringen!
Thomas Marres (Over ’t Net) speelde bij de pupillen en als tweedejaars pupil deed hij het prima. Soms nog een beetje te afwachtend en “te lief” voor de tegenstander, maar wel heel degelijk en stabiel. Door een niet verwachtte verliespartij tegen Sam Groenewoud (SVE) en vijf knappe winstpartijen tegen de andere tegenstanders was er een gedeelde eerste plaats voor Thomas. Doordat hij ook van Yann Beek (Hilversum) had gewonnen werd het ook echt de eerste plaats en een plek in de volgende ronde: top gedaan Thomas!

             
Jibbe van Vliet (Over ’t Net) speelde in een vijfkamp en verloor over de hele dag slechts twee games. Zijn spel was vooral de laatste wedstrijd tegen verdediger Pieter Bakens (VTV) prima: lekker gevarieerde spinrally’s en goede plaatsingen zorgde voor een mooie overwinning. Ook voor Jibbe dus de eerste plaats en op 1 december mag hij in Almere laten zien wat hij nog meer in huis heeft.
Hanno Kroone (Hoogland) had het pittig bij de jongens pupillen. Voor Hanno is dat zijn eerste jaar en dat betekent wennen aan het hoge niveau. Toch deed hij het prima: hij bleef knokken voor de punten en stond positief achter de tafel. Een duidelijke overwinning op Stein Jansen (TTVN) zorgde voor een mooie winstpartij en de laatste wedstrijd werd krap verloren van Laurens. Al met al laat hij een mooie ontwikkeling zien!

               
Mees Noortman (Hoogland) speelde in een vierkamp bij de junioren en had zijn dag niet. De tegenstanders waren uiteraard ook niet misselijk, maar er had toch wel iets meer ingezeten. Helaas te veel eigen fouten en iets te passief in de wedstrijden. De laatste wedstrijd tegen Noah Colmsee (Bijmaat) werd nog wel in vijf games verloren, maar helaas dus geen winst voor Mees.
Thom Bleeker (Hoogland) speelde bij de kadetten en deed dit prima. Tot de laatste ronde had hij zicht op een plek in de kwartfinale, helaas werd de laatste wedstrijd verloren en kwam hij dus net te kort. Wel twee mooie winstpartijen voor Thom en daar mag hij trots op zijn!

                 

Jibbe, Isa en Thomas dus door naar de kwartfinale, samen met Anouk van den Boom (Hoogland), Marlieke de Gier en Janneke Standaar (beiden SHOT Soest) toch een mooie afvaardiging!

Ouders en coaches bedankt!