Tweede prijs voor Hanno in Nieuwegein!

Tweede prijs voor Hanno in Nieuwegein!

Zondag 11 maart was er weer een leuk toernooi voor de jonge spelers en speelsters uit afdeling Midden. Ook kinderen die nog geen competitie spelen, kunnen op hun niveau wedstrijdervaring opdoen. De minimeerkampen worden zes keer per jaar gehouden, en dit keer was het in Nieuwegein bij TTVN. Alle kinderen spelen in een meerkamp, lekker veel spelen in een aardig tempo en niet te laat klaar. Uit Amersfoort waren er dit keer twee deelnemers: Franck en Hanno Kroone.

Franck speelde bij de kadetten, die al hun wedstrijden best of 7 moesten spelen. Hij had verwacht dat hij geen wedstrijd zou winnen, maar dat pakte gelukkig anders uit. Franck won 1 wedstrijd, en pakte ook nog aardig wat gamepjes mee in de andere wedstrijden: dus lekker gespeeld en zeker niet kansloos!

Hanno startte met een verliespartij, maar hij liet zich daardoor niet van de wijs brengen. Hij won er daarna twee op rij en de laatste wedstrijd moest de beslissing brengen: wel of geen prijs mee naar huis……
Nou dat werd wel even stressen voor de kleine man, maar hij deed het prima. Af en toe even pauze, rustig ademhalen, even bewegen en ontspannen…..en ja hoor de laatste wedstrijd werd ook gewonnen! Een mooi toernooi gespeeld en met de verdiende beker weer terug naar Amersfoort.

De volgende minimeerkampen zijn op 13 mei in Soest: lekker dichtbij dus dan hopen we op een grote deelname uit Amersfoort!