Prima stage bij Jochem de Hoop (TT4you) in Dordrecht

Prima stage bij Jochem de Hoop (TT4you) in Dordrecht

Van maandag 26 t/m woensdag 28 februari waren zeven spelers uit Amersfoort, en Jasper van Doorn uit Soest samen met Juliet naar een stage bij Jochem de Hoop.
Jochem is een succesvolle jonge trainer die flink aan de weg timmert met jonge talenten. Hij reist Europa door met Nederlands kampioen Gabrielius Camara en ook andere jonge toppers worden snel beter onder zijn hoede. Hanno, Thomas, Thom, Bas, Anouk, Jasper, David en Jeffrey hadden zich ingeschreven en kwamen bepakt en bezakt aan in Dordrecht.

De eerste dag bestond uit drie trainingen: ’s morgens 2 uur, ’s middags 2 uur en ’s avonds nog 1 uur. In totaal waren er 22 spelers en bij enkele trainingen nog wat meer omdat er sterke sparring kwam meetrainen (Sanne de Hoop, Arjan Huiden, Jacintha de Hoop). Jochem en Juliet wisselden de groepen qua training geven, dus iedereen had regelmatig te maken met een andere trainer dan bij de eigen club. Verder was Ben de Hoop (vader van Jochem) tijdens de trainingen de meerballentrainer, waar veel spelers veel plezier aan hebben beleefd. De eerste groep bestond voornamelijk uit landelijke spelers, aangevuld met hoog spelende 1e klasse spelers. In de tweede groep zaten de andere spelers, waarbij ook de welpen een goede plek hadden. Regelmatig werden er spelers gewisseld, zodat iedereen op een goed niveau kon trainen.
Ook de tweede en de laatste dag werd er twee keer getraind, op dinsdagavond werd er met de hele groep koningstafel gespeeld.

Tussendoor was er voldoende tijd voor leuke spelletjes (ipong, darten, Stef Stuntpiloot) en het nemen van rust om er zodoende bij de volgende training weer te staan.
Door de extreme kou werd het buitenprogramma wat korter gehouden: aan levend kwartet en flessenroof werd enthousiast meegedaan.
De organisatie was bij Jochem in goede handen: corvee was geregeld en iedereen hield zich aan de gemaakte afspraken. Er werd gezellig samen gegeten, en de sfeer was er een van hard werken en vriendschappelijk met elkaar omgaan. Door het hoge niveau van de sparring en de andere deelnemers was het ook voor David en Jeffrey een leerzame stage.

Het overnachten in de zalen ging goed, de welpen en de meisjes hadden rustige nachten, bij de oudere jongens was het ´s nachts iets gezelliger…..
Ik denk dat we mogen spreken van een succesvolle stage, die zeker voor herhaling vatbaar is. Ouders bedankt voor het vertrouwen, spelers bedankt voor jullie inzet en enthousiasme,  TT4you en familie de Hoop bedankt voor de fantastische organisatie.

Hopelijk zien we elkaar in de toekomst vaker!

 

De foto’s van de stage zijn te zien onder het menu bij foto’s.