20 jeugdspelers actief bij afdelingskampioenschappen

20 jeugdspelers actief bij afdelingskampioenschappen

De afdelingskampioenschappen van de regio midden worden jaarlijks gespeeld op twee zaterdagen in januari. Hilversum is ook dit jaar het strijdtoneel en de Amersfoortse jeugdtafeltennissers zijn goed vertegenwoordigd!
Komende zaterdag is het de dag voor de lagere licenties, hier komen Olaf, Mees, Ewout, Bas, Anouk, Marit, Joost, Daniel en Jorik in actie. Iedere speler speelt in drie verschillende klassen: een verzamelklasse (op niveau en niet op leeftijd), op leeftijd en in een dubbelklasse.
Volop kansen om lekker in het ritme te komen en je met de tegenstander te meten.
De jongste deelneemster (Anouk van den Boom) heeft met haar 9 jaar het zwaarste programma: zij moet maar liefst aantreden tegen meisjes die soms wel drie jaar ouder zijn omdat de welpencategorie en de pupillencategorie bij de meisjes zijn samengevoegd.
Maar Anouk kennende zal zij zich hier niets van aantrekken en verwachten we ook van haar wel winstpartijen.

Op zaterdag 17 januari spelen de hogere licenties, hier komen Maartje, Mart, Laurens, Hanno, Layla, Ivo, Tessa, Rikkert, Luuk, Niels en Rik in actie. Ook hier speelt iedereen in drie klassen.
In de hoogste ratingklasse komen Rik, Luuk en Rikkert achter de tafel: een mooie uitdaging tegen voornamelijk landelijke spelers om hun krachten te meten.

Alle spelers en begeleiders heel veel succes deze twee dagen, via de website houden we iedereen op de hoogte.