Anouk en Lieke doen het prima in Grootebroek

Anouk en Lieke doen het prima in Grootebroek

Op zondag 30 november was de jaarlijkse afdelingsontmoeting tussen de afdelingen West, Zuid West, Holland Noord en Midden. In het welpenteam van de afdeling Midden speelden 2 speelsters die binnen de Academie trainen: Anouk en Lieke.

Ze speelden in een achtkamp waarbij ze niet tegen elkaar hoefden te spelen. Zes wedstrijden dus voor beide dames, en er werd volop strijd geleverd. Lieke wist helaas geen wedstrijd te winnen, maar won regelmatig een game en ook de gamestanden waren vaak heel close: menig game werd met 11-9 of 12-10 verloren. Lieke bleef er de hele dag voor gaan, ze was enthousiast en wilde vooral veel leren. Veel regeltjes kwamen vandaag voor het eerst voor in haar carrière, zoals je bat op tafel laten liggen na de game en de bal opgooien als je serveert. Al met al een leuke en leerzame dag en op onderstaande foto zie je dat Lieke wel honger heeft naar meer succes……

Anouk begon de dag wat zenuwachtig waardoor ze niet haar beste spel kon laten zien. In de eerste drie wedstrijden ook een wedstrijd net in 5 games verloren: Anouk kwam er steeds beter in. Na de pauze stond er een andere Anouk achter de tafel: lekker veel forehand aanvallen, mooie smashes en lange rally’s. Anouk kreeg de smaak te pakken en won haar volgende drie wedstrijden! Ze eindigde keurig op de vierde plaats, net geen grote prijs maar wel een prachtige medaille.
Volgend jaar gaan de dames voor onderstaande beker:

20141130_141308

Uiteindelijk eindigde de afdeling Midden op een gedeelde tweede plaats, een mooi resultaat voor onze jonge spelers.