Anouk, Louisa en Juul weren zich prima in Tilburg

Anouk, Louisa en Juul weren zich prima in Tilburg

Ieder jaar staat de afdelingsontmoeting op het programma samen met de afdelingen Holland Noord, West en Zuid West. Onze afdeling (Midden) won vorig jaar deze prachtige beker en de welpen, pupillen en kadetten van onze afdeling waren vast van plan dat dit jaar weer te doen!

Namens onze eigen tafeltennisacademie waren Anouk (Hoogland), Louisa en Juul (Over ’t Net) actief: Anouk bij de pupillen en Louisa en Juul bij de welpen.

Anouk speelde in een team met Niral Gupta van Hilversum en beide dames deden het prima: met allebei 4 winstpartijen zorgden ze voor 8 punten voor de afdeling Midden. Vooral de winstpartij van Anouk op Anya Cao maakte indruk: Anouk kon haar spel prima opleggen aan Anya.

20161127_143253

Juul en Louisa speelden samen bij de welpen, voor Juul was het vooral genieten en leren. Dat deed ze prima: een optimale inzet, en met een glimlach van de tafel als de wedstrijd verloren werd. Als beloning mocht Juul na afloop de gewonnen beker ophalen! Niet getreurd hoor want Juul is ook volgend jaar ook nog welp en dan zal ze iedereen eens wat laten zien!

20161127_140247

Louisa had kansen om 4 wedstrijden te winnen, uiteindelijk werden het er 2… Louisa liet mooie dingen zien, soms nog net iets te wisselvallig. Ook een mooie wedstrijd gespeeld tegen de latere kampioene Lynn Schijven: lekker een gamepje gepakt! Op de terugweg in de auto kon Louisa al een aantal aandachtspunten benoemen waar ze extra op wil gaan trainen: dus dames welpen let maar op!

20161127_145234

Doordat alle jongens en de meisjes kadetten van Midden heel veel wedstrijden wonnen, won onze afdeling de wisselbeker: een prima prestatie waar we met zijn allen heel trots op mogen zijn.
Dat de tafeltennisacademie Amersfoort daar ook een bijdrage aan heeft gehad maakt ons trots.
Iedereen bedankt voor de mooie dag!

20161127_170917        20161127_165233