Spelers tafeltennisacademie scoren: 2 teams kampioen!

Spelers tafeltennisacademie scoren: 2 teams kampioen!

De competitie is nog niet afgelopen, maar er zijn al twee teams kampioen!
Team 2 van Hoogland spelend in de derde klasse heeft vandaag nog maar eens fantastisch uitgehaald en daardoor het kampioenschap al veilig gesteld: met 10-0 kregen de spelers van Elan tafeltennisles!
Peter Pluim, Rody van Kuijl en Anouk van den Boom zijn niet meer in te halen door LTTC 1 dat 14 punten achter hen staat. Een mooi resultaat van dit team, waarin Peter schittert met een winstpercentage van 96%! In januari een stapje hoger: gezien de trainingsarbeid binnen dit team zal dat zeker goed komen.

team-2-hoogland

Team 3 van Over ’t Net kan ook de kampioensvlag hijsen:  Laurens van der Knaap, Hanno Blankenstijn, Joost van der Grinten en coach Erwin Smidt wonnen met 7-3 en lieten hun concurrent Gispen op een achterstand van 12 punten. Kampioen in de tweede klasse, dus dat betekent in januari in de eerste klasse acteren!  In dit team was Laurens de sterkste: met maar 2 verliespartijen behaalde hij een winstpercentage van 95%. Een bijzonder feit hierbij is dat team 2 van Over ’t Net ook in de eerste klasse speelt dus dat wordt een mooie strijd.

team-3-over-t-net

Al met al mooie resultaten, en de competitie is nog niet eens afgelopen!
Ook team 1 van Hoogland, en team 1 en 4 van Over ’t Net hebben nog (kleine) kansen op het kampioenschap.

De tafeltennisacademie Amersfoort zorgt voor een mooie ontwikkeling bij de jeugdspelers. Samen met alle vrijwilligers van de clubs kunnen jonge spelers steeds dat stapje vooruit maken.

Dit weekend spelen ook drie jonge Academiespelers mee bij de afdelingsontmoeting in Tilburg.
Anouk van den Boom (Hoogland) komt voor de afdeling Midden uit in het pupillenteam. Louisa Yang en Juul van Essen (Over ’t Net) komen uit bij de welpen. Zij zullen gaan strijden tegen leeftijdsgenootjes uit de afdelingen Zuid-West, Holland Noord en West. Wij wensen onze dames veel succes!