Louisa bij beste 12 speelsters van Nederland!

Louisa bij beste 12 speelsters van Nederland!

Met vier spelers in de kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen was de tafeltennisacademie Amersfoort goed vertegenwoordigd.David en Luuk speelden bij de jongens junioren, Anouk bij de meisjes pupillen en Louisa bij de meisjes welpen.

David met coach René had het zwaar in zijn zeskamp, maar na drie verliespartijen was er een ware triller tegen Pim Huinen die David met 14-12 in de vijfde game won. Zijn laatste wedstrijd werd helaas weer verloren in vijf games. Door gelijk eindigen met de nummers vijf en zes eindigde David wel op de vierde plek, maar helaas niet genoeg voor de volgende ronde.

Luuk met coach Mark had geen fijne start en achteraf bleek dat cruciaal voor de eindrangschikking. Na twee verliespartijen volgden er twee winstpartijen en lag alle druk op de laatste wedstrijd. Helaas was dat wel tegen Romano Verstegen die de hele dag nog geen game had verloren….. Dat gebeurde nu ook niet, en daardoor eindigde ook Luuk op de vierde plaats.

Anouk met coach Juliet moest het als eerstejaars pupil opnemen tegen vijf tegenstandsters. Na een mooie eerste winstpartij volgde een spannende wedstrijd die net in vijf games verloren werd. Daarna herpakte  Anouk zich weer en werden er twee tegenstandsters verslagen. De laatste wedstrijd tegen Kaera Yi was weer een hele spannende: met 11-8 in de vijfde game was de winst voor Kaera. Dat betekende een derde plek voor Anouk en door naar de halve finale!

De benjamin van deze dag was Louisa bij de meisjes welpen. Louisa zat in een vijfkamp en deed het prima met coach Bas. Uiteindelijk werden er maar 2 games verloren en eindigde Louisa op de eerste plaats! Voor Louisa betekent dat al direct door naar het finaleweekend op 27 en 28 mei in Panningen.
Een geweldige prestatie: net als vorig jaar hebben we weer een speelster bij de top 12 van Nederland!

dsc00053

Op 12 februari zal Anouk in Assen haar uiterste best gaan doen om Louisa te gaan vergezellen: we houden jullie op de hoogte.

Alle coaches, ouders en liefhebbers geweldig bedankt.