Basisscholentoernooi: alle academiespelers in de prijzen!

Basisscholentoernooi: alle academiespelers in de prijzen!

Voor de tiende keer werd het Masco basisscholentoernooi gehouden in de herfstvakantie. Ttv Hoogland met grote aanjager Jan Gerritsjans en vele vrijwilligers van de club zorgden samen met Juliet van de tafeltennisacademie weer voor een prima organisatie.
    

Onder de 80 deelnemers waren ook vier spelers die bij de academie trainen en zij deden het fantastisch!
Marlieke de Gier was de jongste van het kwartet: zij won bij groep 5 de meisjesprijs en de algehele prijs na een hele spannende finale: bijzonder knap om onder grote spanning het koppie rustig te houden en de wedstrijd te winnen!
Broer Laurens de Gier behaalde de finale van groep 6 en kwam daar tegen clubgenoot Hanno Kroone te staan. Ook hier veel spanning en Hanno bleek uiteindelijk de sterkste te zijn. Knap gedaan van beide jongens om na zo veel wedstrijden nog de juiste concentratie op te brengen om een mooie finale te kunnen spelen.

    
Thomas Marres kwam uit in de meerkamp van groep 7 en daar was hij onverslaanbaar. Thomas speelde rustig en bekeek het goed, liet de ander vaak de fouten maken en dat zorgde voor een finaleplaats die hij ook nog won!

    

Al met al dus een zeer succesvol toernooi voor deze jonge academiespelers, zij trainen er hard voor en dan is het mooi om te zien dat zij zo goed vooruit gaan. Het was een lange maar zeer geslaagde dag.

Alle ouders en vrijwilligers geweldig bedankt voor jullie inzet en enthousiasme: het wast TOP! (Jan super bedankt voor alle jaren dat je dit toernooi georganiseerd hebt, we gaan je missen…)