Dong Li geeft trainingsdag extra waarde

Dong Li geeft trainingsdag extra waarde

De trainingsdag op 5 mei bij VTV werd geleid door eredivisiespeelster Dong Li (spelend bij VTV in Nieuwegein). De ervaren topspeelster die ook in Belgie competitie speelt wist menig deelnemer van deze dag weer nuttige adviezen te geven.
Met 21 spelers in de zaal, twee trainers op de groep en twee meerballentrainers kregen de deelnemers voldoende aandacht om aan de thema’s te werken.
Het ochtendgedeelte was vooral gericht op de verbindingen tussen de basisslagen met aandacht voor de middenbal. Na een stevige afwisselende warming up van Li konden de spelers flink aan het werk. Er werd afgewisseld met een sessie bij de meerbaltafels.
                             
Na de lunch stond alles in het teken van de actie op de korte bal: de FH en BH flip. In deze middagtraining gaven de spelers ook aan elkaar een korte meerbalsessie: voor sommigen was dit weer een nieuwe ervaring.
De laatste 20 minuten werden er wedstrijden gespeeld, en om 14.30 werd er met elkaar afgesloten.
                    
Nu gaan we ons opmaken voor het laatste gedeelte van dit seizoen, er zal nog volop getraind worden en er komen nog een paar leuke toernooien aan…….
VTV, Bert van Schaik, Tobias Lamers, Dong li, Martin Lindenaar: geweldig bedankt voor jullie inzet. Dit geldt uiteraard ook voor alle spelers die hebben meegedaan (en alle enthousiaste supporters in de kantine).
Tot de volgende keer!