Trainingsdag in Ede was een geslaagde dag

Trainingsdag in Ede was een geslaagde dag

Een aantal jaren geleden werkte Juliet intensief samen met Frank du Bois met het geven van afdelingstraining in de regio midden. Het tafeltenniswereldje is klein en de contacten zijn er altijd gebleven. Nu dus een gezamenlijke trainingsdag die vooral bedoeld was voor de landelijke spelers en hoogste afdelingsspelers. Omdat de groep hiermee niet helemaal vol kwam werd er aangevuld vanuit de vereniging ttv. Ede met jonge spelers.
Al met al dus een mooie gemixte groep waar Frank du Bois, Michiel Schimmel, Bertus Melles en Juliet met enthousiasme mee aan het werk zijn geweest. Het ochtendprogramma was gericht op voetenwerk en vooral de keten van bewegen was een aandachtspunt.
                

Na een heerlijke verzorgde lunch (dank je wel ttv Ede!) was het tijd om aandacht te besteden aan service en ontvangst en het wedstrijdgedeelte. Ook hier werd er hard gewerkt door de deelnemers.
Het met elkaar trainen en ook trainen tegen spelers die niet tot je wekelijkse sparring behoren geeft weer nieuwe energie. Trainers konden met elkaar overleggen en konden de spelers weer belangrijke tips meegeven om in hun clubtrainingen te bespreken of aan te gaan werken.
                                                    
Al met al een nuttige dag, een fijne werksfeer en gezelligheid kunnen prima samengaan!
Spelers, collega-trainers, ttv Ede geweldig bedankt voor de samenwerking.
Op naar onze volgende trainingsdag op 5 mei bij VTV in Nieuwegein.