Jibbe, Thomas en Anouk naar halve finale NJM!

Jibbe, Thomas en Anouk naar halve finale NJM!

Met drie spelers in de kwartfinale reisden we met coaches en ouders af naar Almere.
Alle spelers zaten in een zeskamp, om door te gaan naar de volgende ronde moest geëindigd worden bij de beste drie.

Thomas met coach Bas speelde bij de pupillen. De start was moeizaam, mede omdat hij tegen de twee sterkste spelers moest beginnen. Dit werden twee 0-3 nederlagen, maar daarna pakte Thomas het goed op. Nog wel wat passief spelend, maar goed blokkend en meer bij tafel dan de laatste weken. Hij won zijn volgende drie wedstrijden, waarbij de laatste echt super spannend was. Beide spelers hadden twee gewonnen en de winnaar van deze partij ging door naar de halve finale….
Thomas won met 11-8, 11-9 en 11-7 en zijn plaatsing in de volgende ronde was een feit!!!

Jibbe met coach René speelde bij de junioren en wist dat zijn eerste wedstrijd van de dag al heel belangrijk zou zijn…  Het werd een spannende strijd tegen Kai Timmer die Jibbe in vier games naar zich toe trok.
Hierna volgden twee nederlagen, maar ook hier een goed herstel met twee overwinningen. Hierdoor eindigde ook Jibbe op de derde plaats en dus een plaatsing voor de halve finale.

Anouk met coach Juliet speelde bij de kadetten en deed wat men verwachtte van haar: alles winnen!
Ze verloor geen game en plaatste zich dus ook voor de volgende ronde.

Buiten deze drie spelers plaatsten ook trainingsleden Marlieke de Gier en Janneke Standaar zich voor de volgende ronde. Voor hen is dit direct al het finaleweekend in Panningen. Isa Kruiswijk eindigde op een vierde plaats, wat net niet genoeg was om door te gaan.

Al met al een prima resultaat voor de tafeltennisacademie Amersfoort, op naar de halve finale op 2 februari 2020….