Met 7 spelers naar kwartfinale NJM!

Met 7 spelers naar kwartfinale NJM!

Op zondag 30 oktober is de afdelingsronde van de Nationale Jeugdmeerkampen gespeeld in Hilversum.
Van de academie speelden daar maar liefst zes spelers.
Tom de Blouw speelde voor het eerst in de leeftijdsklasse O13 en dat deed hij prima. Met aanvallend spel liet hij zien hier goed op zijn plek te zijn. Hij won twee wedstrijden en eindigde hierdoor op een vijfde plaats: een prima prestatie van deze youngster.
David Robbers speelde in de klasse O17 en deed dat prima. Hij won vier wedstrijden en eindigde  achter de twee landelijke spelers op een keurige derde plaats. Hij gaat dus verder spelen op 4 december in Almere, top gedaan David!
Ook Thomas Marres speelde in de O17 leeftijdscategorie en hij deed dit goed. Alles werd gewonnen en er waren enkele wedstrijden met wat meer spanning. Maar een prima plaatsing voor de volgende ronde in Almere.
Dominique Goossens speelde bij de meisjes onder 15 en speelde  drie wedstrijden. Met drie keer winst een prima resultaat voor haar! Ook zij gaat dus in haar woonplaats Almere verder spelen in de kwartfinale.
Thom Bleeker speelde bij de jongens O19 en dat was een zware opgave. De belangrijkste wedstrijd voor hem was tegen Fu Shan Lamers en die verloor hij net in vijf games. Wel een game van Bente gewonnen, maar helaas geen vervolg voor Thom in dit toernooi.
Felix speelde bij de jongens O11 en hij won met overmacht zijn drie wedstrijden. Dus ook Felix zien we terug tijdens de kwartfinale in Almere.

Felix in actie tijdens NJM afdelingsronde.

Samen met de al geplaatste speelsters Marlieke, Janneke en Anouk komen we in december met een mooie delegatie naar Almere, eerst nog even lekker doortrainen!
Dank aan alle coaches en enthousiaste ouders die er waren!