Twee dagen in Tilburg met wisselende successen.

Twee dagen in Tilburg met wisselende successen.

Op 12 en 13 november was het toernooi in Tilburg en daar waren ook academiespelers bij aanwezig.
Op zaterdag speelden Jesper, Thom, Tom, David en Coen. Helaas moest Felix zich afmelden vanwege corona.
Thom speelde in de groep O19 en won in zijn poule alle wedstrijden. In de kwartfinale strandde hij helaas op Jelle Breeuwsma (TTVN) waarna zijn toernooi ten einde kwam.
Coen speelde ook in de groep O19 en won in zijn zeskamp knap twee wedstrijden. Een mooi resultaat voor hem.
David speelde in de groep O17 en won in zijn poule zijn vier wedstrijden overtuigend met 3-0. In de kwartfinale was Dani Jaspers in vier games te sterk, dus einde toernooi voor David.
Bij de beginners 12+ speelde Jesper. Hij begon in een driekamp en daar won hij beide wedstrijden, in het vervolgtoernooi kwam hij in een nieuwe driekamp met andere nummers 1 bij elkaar. Dat was wel een stukje sterker maar ook hier wist hij 1 wedstrijd te winnen. Helaas was Kyan Nijssen met 3-0 te sterk, dus net geen finale voor Jesper.
In de beginnersklasse 11- begon Tom in een vierkamp waarin hij al zijn wedstrijden won. Daarna in een driekamp waar de spelers vrijwel gelijkwaardig aan elkaar waren. Tom won in een prachtige wedstrijd met lange rally’s en spinballen van Maja Geboers, maar was niet opgewassen tegen de sterke service van Nolan da Silva. Ze kwamen in een driehoekje terecht en Tom werd helaas tweede.

Rond 14.30 uur konden de eerste auto’s weer richting Amersfoort: de coaches van die dag en alle supporters geweldig bedankt!!

Op zondag waren de B- en A-spelers aan de beurt.
Janneke moest zich helaas afmelden wegens ziekte.
Dominique speelde bij de meisjes O15B en won in haar poule vier wedstrijden. Ook de halve finale werd gewonnen en pas in de finale moest zij haar tegenstander feliciteren: een prima prestatie van Dominique!!
Thomas speelde bij de jongens O17B en na twee winstpartijen kwam hij er achter dat zijn batje verwisseld was. Hij moest daarna dus met een ander bat spelen, en dat gaat natuurlijk ook in je hoofd zitten. Na twee verliespartijen pakte hij het wel weer op met een winstpartij tegen David Pronk (TTVN) maar meer dan een derde plaats zat er voor hem helaas niet in.
In het A-toernooi speelde Marlieke bij de meisjes O15. In de poule een mooie tweede plaats met drie winstpartijen waardoor zij verder speelde om de plaatsen 1 t/m 6. Hier waren Ilse van Marwijk en Sophie
Bongers nog net te sterk dus een mooie 6e plaats voor Marlieke.
Anouk speelde bij de meisjes O19 in een achtkamp. Met twee sterke Belgische meisjes werd dit een leuke poule met veel spannende wedstrijden. Anouk won drie wedstrijden waaronder ook tegen rivale Tanya Misconi (Den Helder). Uiteindelijk eindigde Anouk op een gedeelde vijfde plaats met Leen Cardinaels.

Hier duurde de wedstrijddag wel wat langer: rond 17.00 uur konden de meesten van ons vertrekken. Iedereen bedankt voor de coaching, aanmoedigingen en vrolijke verhalen!
Het volgende grote toernooi is de kwartfinale NJM op 4 december: daar gaan we nu weer hard voor trainen!