NJM finale Panningen met vijf academiespelers

NJM finale Panningen met vijf academiespelers

De finale van de nationale Jeugdmeerkampen bereiken betekent dat je hoort bij de beste 12 Nederlandse tafeltennissers in jouw leeftijd: dat is natuurlijk een fantastische prestatie!
5 Spelers die bij ons trainen hebben dat behaald en op 27 en 28 mei gingen zij de strijd met hun leeftijdsgenoten aan in Panningen.

Felix speelde onder 11 en had een zwaar weekend. Op zaterdag nog wel kans op een winstpartij maar zijn tegenstanders waren duidelijk meer getraind en over het algemeen ook een maatje te groot. Een twaalfde plek was het eindresultaat, het was een leerzaam weekend voor hem.

Amanda speelde onder 13 en ook voor haar was het bereiken van deze finale al een hele knappe prestatie. Op beide dagen wist Amanda een wedstrijd te winnen, hierdoor eindigde ze op een knappe elfde plaats. Een foto van alle finalisten in haar leeftijdscategorie:

Marlieke speelde onder 15 en wist als eerste jaars speelster al heel veel tegenstanders te verschalken. Jitte, Faya en Ilse waren te sterk maar met 8 winstpartijen mag ze met trots terugkijken op dit weekend. Een mooie vierde plaats was het eindresultaat.

Thomas speelde onder 17 en had in een aantal wedstrijden zeker winstkansen. Op het laatst kon de tegenstander soms net nog een tandje erbij zetten, maar gelukkig was er wel winst tegen Roald van der Meijden. Ook volgend jaar speelt hij nog in deze leeftijdsgroep dus nog volop kansen voor hem!
Thomas met de andere finalisten.
Anouk speelde onder 19 en had een heel ongelukkig wedstrijdschema. Op zaterdag ontmoette ze alle topfavorieten en daardoor begon ze met 4 verliespartijen achter elkaar. Gelukkig kon ze hier goed mee omgaan en werden alle andere partijen in winst omgezet met een vijfde plaats als eindresultaat.

Het was een intensief en mooi weekend, alle coaches en supporters geweldig bedankt!