Stage van Elena Timina een groot succes!

Stage van Elena Timina een groot succes!

Het nieuwe jaar begon goed voor zestien jeugdspelers: maar liefst drie dagen training krijgen van de ex bondscoach van Nederland! Elena Timina is niet alleen een aantal jaren bondscoach geweest, maar zij heeft ook vele jaren in de Europese top meegedraaid als speelster.
Met al deze ervaringen, haar supermotivatie en enthousiasme heeft ze drie dagen een groep van zestien tot achttien spelers een mooi programma voorgeschoteld.
De spelersgroep bestond uit spelers van Hoogland, Over ’t Net, SHOT Soest, VTV, TTVN en UTTC.
Naast Elena was Juliet alle dagen aanwezig om mede training te geven of de meerbaltraining te verzorgen.

Iedere dag waren er twee trainingen van twee uur, die startten met een uitgebreide warming up. In de ochtendtrainingen lag het accent vooral op het voetenwerk en de combinaties van de verschillende slagen. In het middaggedeelte werd het meer wedstrijdgericht.
De focus van de spelers bleef ook op de derde dag nog super: een groot compliment aan alle deelnemers en aan Elena natuurlijk!
De lijfspreuk was gedurende de stage : “BAL VOOR JE RAKEN”, en verder waren er natuurlijk voor iedere speler ook individuele aandachtspunten. Mooi was het dat aan het einde ook iedereen iets hiervan kon benoemen: daar kunnen we in de reguliere trainingen weer verder aan werken.

Foto’s van de stage staan bij navigatie onder het kopje foto’s, er is ook een uitgebreid verslag geplaatst in het regiodeel van het AD: dit verslag staat  bij navigatie onder het kopje media.

Al met al waren het drie hele leerzame dagen, in een prima sfeer is door iedereen hard gewerkt!
Dit belooft wat voor het tweede deel van dit seizoen…….