Succesvolle seizoensafsluiting met deelnemers aan Jeugdcup en E.J.K.

Succesvolle seizoensafsluiting met deelnemers aan Jeugdcup en E.J.K.

Voor veel spelers is het seizoen al even afgelopen, maar een aantal van ons hebben nog iets langer doorgetraind en zelfs belangrijke wedstrijden gespeeld!
Op 6 en 7 juli werd er op Papendal door welpen en pupillen uit alle afdelingen gestreden om de Jeugdcup en maar liefst vijf spelers trainend bij de academie deden hieraan mee!
Bij de meisjes welpen speelden Marlieke, Isa, Janneke en bij de pupillen Dominique.
Bij de jongens welpen speelde Hanno mee.
Voor deze jonge spelers was het natuurlijk een geweldige ervaring en een prachtige seizoensafsluiting. Juliet was ook aanwezig als coach bij de meisjes welpen.
De jongens van de afdeling Midden eindigden op de tweede plaats, de meisjes werden keurig vijfde.

           

Vrijwel gelijktijdig begon in Ostrava het Europees jeugdkampioenschap, met ook een academiespeelster in de ploeg: Anouk was geselecteerd door bondscoach Bettine Vriesekoop om daar ons land te vertegenwoordigen! Anouk zat in de meisjes kadettenploeg en speelde samen met Anna Peters en Fleur Hoogeveen. Anouk heeft een paar wedstrijden meegespeeld en heeft een geweldige leertijd gehad. Deel uitmaken van de Nederlandse ploeg is uiteraard al heel bijzonder en we hopen dat er voor Anouk nog vele interlands zullen volgen!

    

Nu is het dan echt even vakantie, de trainingen zullen weer beginnen op woensdag 28 augustus.
Iedereen een hele fijne vakantie!