Succesvolle trainingsdag op 3 mei

Succesvolle trainingsdag op 3 mei

Op vrijdag 3 mei (in de meivakanie) organiseerde de Academie een trainingsdag ter voorbereiding op het Nederlands kampioenschap dat op 11 en 12 mei in Nijmegen gespeeld wordt.
Er waren maar liefst 13 spelers in de zaal, met 2 trainers.
Juliet leidde de groepstrainingen en Martin Lindenaar was met iedere speler individueel bezig aan de meerbaltafel.
Er waren 2 trainingen: van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 uur. Tussendoor een ruime pauze om weer op krachten te komen.
Om 10.00 werd er gestart met een flinke warming up, veel voetenwerk en bewegen in de kleine ruimte. De speedladder en de hoedjes werden veel gebruikt. De tafeltennistraining daarna stond vooral in het teken van het spelen van parallelle ballen.
Na de pauze weer een warming up, nu met meer reactie momenten en veel dribbeloefeningen. De middagtraining was wat vrijer in de slagen: spelers konden nu meer hun eigen invulling geven gericht op het spel dat zij volgende week willen laten zien.
De spelersgroep bestond uit spelers van diverse verenigingen, zo waren er spelers van Bijmaat, UTTC, TTVN, Over ’t Net, Hoogland en SHOT Soest.
Er is deze dag hard gewerkt, de grote tafel als afsluiting zorgde voor een vrolijke afronding.

Alle spelers, ouders en trainers bedankt: we hopen dat jullie een goed toernooi gaan spelen volgende week en dat jullie met veel plezier terugkijken op deze dag.