Wat een succes: vier teams kampioen!

Wat een succes: vier teams kampioen!

Het afgelopen half jaar is er hard gestreden door de spelers uit de verschillende teams van Over ’t Net en Hoogland. Bij Over ’t Net deed de unieke situatie zich voor dat alle drie de jeugdteams tot op de laatste dag kampioen konden worden, en: DAT DEDEN ZE OOK!
Fantastisch natuurlijk van al deze spelers met hun coaches!

Bij  team 1 was het een flinke uitdaging om de verloren thuiswedstrijd goed te maken, maar Marit, Bas en Jorik lieten zich niet kennen en versloegen hun concurrent ATC Almere met 9-1. Hierdoor eindigden ze op de eerste plaats met negen punten voorsprong op Almere. Coaches bij dit team waren Jeroen, Juliet en Bas (die ook de laatste uitwedstrijd meeging om het team te ondersteunen!).

Team 2 van Over ’t Net werd kampioen in de vierde klasse: een mooie prestatie van Thomas, Louisa, Eva en invaller Timon. Coaches Rikkert en Paul mogen trots zijn op deze kanjers! Omdat er soms maar met twee spelers gespeeld werd door dit team werd het nog wel heel spannend maar met twee punten voor op Hilversum konden ze de bekers in ontvangst nemen.

Team 3 van Over ’t Net deed het ietsje ruimer: tien punten voorsprong op de concurrent Almere United. Timon, Peter, Bram en Jasper hebben het goed gedaan in de zesde klasse: veel geleerd en ook heel veel plezier gehad. Coaches Henk en Juliet zijn tevreden over de ontwikkeling die deze jongens doorgemaakt hebben.

Bij Hoogland is er ook een kampioensteam: team 1 met Mees, Olaf en Sven is kampioen geworden in de landelijke C klasse. Een topprestatie van dit drietal dat nu laat zien toe te zijn aan de volgende stap: landelijk B!!

Maar er zijn nog meer successen voor spelers die trainen bij de Academie: Laurens de Gier, Isa Kruiswijk en Janneke Standaar (SHOT SOEST) zijn kampioen in de zesde klasse geworden.

Verder strijden David en Jibbe nog voor het landskampioenschap voor Rega op 19 mei. De strijd zal dan gaan tussen Rega en Swift Deventer, dat zal een spannende middag worden en we wensen onze jongens en hun teamgenoten uiteraard heel veel succes!

Al met al dus veel mooie resultaten deze competitiehelft.
Door met elkaar hard te trainen komen we tot goede prestaties, en dat zorgt voor veel speelplezier: laten we zo verdergaan!

Het seizoen is nog niet afgelopen: we gaan ons richten op een aantal toernooien die nu op de kalender staan.

Alle trainers, bestuurders, coaches, ouders en spelers bedankt voor het vertrouwen in de tafeltennisacademie Amersfoort.