Thomas verrast bij N.J.M. met een eerste plaats!

Thomas verrast bij N.J.M. met een eerste plaats!

Op de laatste dag voor de lockdown werden nog net de kwartfinale van de nationale jeugdmeerkampen gespeeld. Qua plekken en organisatie was het een heel gedoe, maar fijn dat iedereen nog kon spelen deze dag.
Helaas moest Bram zich wegens ziekte afmelden voor deze dag, laten we hopen dat hij snel weer opknapt.

In Soest speelden Janneke en Marlieke in de klasse O13, en beiden deden dat prima. Marlieke werd ongeslagen eerste en Janneke verloor in vijf games van Floortje Gerritsen. Omdat er erg weinig meisjes in deze leeftijdscategorie meededen zitten beiden nu ook al in de finale in Panningen!

Dominique speelde in de klasse O15 en wist twee wedstrijden te winnen. Uiteindelijk een vierde plaats in de zeskamp, en helaas net niet door naar de volgende ronde.

Thom speelde in de O17 klasse en had een zware dag. In zijn vijfkamp kon hij helaas geen wedstrijd winnen.

Kelvin had bij de jongens O13 niet zijn beste dag. Hij verloor helaas zijn vier wedstrijden.

Thomas speelde in de groep O15 en had zoals hij het zelf vooraf beschreef een “pittige poule”. Maar tot op het bot gemotiveerd begon hij samen met coach René aan deze uitdaging.  En dat ging prima: Thomas won vijf van zijn zes wedstrijden en eindigde samen met Roald van der Meijden op de eerste plaats. Omdat hij van Roald had gewonnen werd hij zelfs eerste in deze poule! Bijzonder knap als je bedenkt dat tegenstander Mike van der Hoek (Hilversum) volgend jaar landelijk A gaat spelen en ook Sam en Roald al landelijk spelen. Een prachtige eerste plek en uiteraard door naar de volgende ronde.

Voor Anouk begint de NJM pas in februari bij de volgende ronde, door alle coronaperikelen hoefde deze leeftijdsgroep (O19) nu nog niet te spelen.

Dus vier Academiespelers door naar de volgende ronde, waarbij Janneke en Marlieke al in de finale staan: we gaan weer hard aan het werk als we weer de zalen in mogen!