Toernooien weer van start: Tilburg en Soest bijten de spits af!

Toernooien weer van start: Tilburg en Soest bijten de spits af!

Eindelijk komen er weer lekker veel wedstrijden aan: de competitie is al even op gang en nu zijn ook de toernooien weer van start gegaan.
Wel weer even wennen in een (goed) gevulde sporthal, maar heerlijk om het plezier te zien waarmee de spelers aan het werk zijn.

Op zondag 13 februari speelde Anouk de finale van de nationale senioren meerkampen bij de B-licenties. Dit was een pittige meerkamp met een mix van ervaren speelsters en jeugdspeelsters.
Voor iedereen was het weer wennen, 7 zware wedstrijden in een zaal met weinig afscheidingen en veel lawaai…..
Maar Anouk kon zich hier goed voor afsluiten en speelde maar liefst 30 games deze dag!
Het spel was nog wat wisselend, met hele mooie spinrally’s en goede plaatsingen, en af en toe nog te snel de harde bal spelend. Over het algemeen wel een tevreden gevoel met 4 overwinningen en 3 nederlagen. Uiteindelijk in een driehoekje op de derde plaats en door een beter gamegemiddelde een mooie derde plaats.
Dit smaakt naar meer en dat gebeurt ook: direct na het toernooi vertrok Anouk naar de internationale toernooien in Spa en Metz.
Op naar meer successen voor Anouk en onze andere jeugdspelers!

Komend weekend spelen Thom, Kelvin, Felix, Tom, Timon, David en Thomas het ranglijsttoernooi in Soest, het verslag hierover volgt!