Trainingsdag bij SVO succesvol verlopen

Trainingsdag bij SVO succesvol verlopen

Wat een geweldige trainingsdag was het bij SVO in De Meern!
Met 34 enthousiaste spelers (waaronder ook 6 meisjes!) werd er onder leiding van de 5 trainers hard gewerkt. De spelers kwamen van 11 verschillende verenigingen uit de regio: een mooie resultaat van samenwerking en vertrouwen in elkaar!
Er was zowel ruimte voor startende spelers als gevorderden, en ook de landelijke spelers konden goed aan het werk.

In de ochtend werd gestart met een warming up waarbij veel coördinatie oefeningen gedaan werden. Kun jij een tennisbal overstuiteren en ook een tafeltennisbal op je bat laten stuiteren? Nou wij hebben dit getraind en het viel niet mee maar het lukte bij velen!
De verdere training in de ochtend was vooral gericht op bewegen en de basisslagen.
Na een heerlijke verzorgde lunch stond iedereen na 45 minuten weer enthousiast in de zaal en kon het middagprogramma starten. Aandacht voor een korte service, en daarna de rally met aanvalsspel aangaan: iedereen was hard aan het werk.

Tussendoor werden ook de meerballentafels goed gebruikt om de spelers nog iets meer technisch bij te kunnen brengen.
Het afsluitende spel “koningstafel” werd door iedereen fanatiek meegespeeld, ondanks dat er al bijna 4 uur intensief getraind was.

Al met al een hele geslaagde dag, dank aan alle spelers, trainers (Misja, Daan, Martin, Lennard, Juliet), de vrijwilliger van de catering (Jaco), ouders en alle andere belangstellenden.
We hopen dat dit een mooie start was voor de rest van het seizoen.

De foto’s van deze dag zijn te vinden onder het tabblad foto’s….