Veel belangstelling voor clinic Table Stars vanuit Amersfoort

Veel belangstelling voor clinic Table Stars vanuit Amersfoort

Een van de doelen van de tafeltennisacdemie Amersfoort is het promoten van de sport in de regio.
Dat begint natuurlijk met het neerzetten van onze sport op scholen, en hiervoor heeft de NTTB een mooi programma ontworpen: Table Stars.

Juliet werkt al een aantal jaren met dit programma tijdens gymlessen op basisscholen, en dat zorgt voor veel enthousiaste kinderen en leerkrachten. Er komen ieder jaar weer nieuwe attributen en spelletjes bij om aan te bieden en vandaar ook deze clinic.
Eric (Hoogland), Marit, Joost, Henk (Over ’t Net) en Juliet waren bij deze avond in Huizen aanwezig. We kregen veel informatie en oefenden ook in het lesgeven en werken met de verschillende materialen. Mikken op een aantrekkelijk doel, effect oefenen met hoepels, spelletjes als start en schuiftafeltennis: alles werd met veel plezier uitgeprobeerd……
Ook voor de eerste opvang bij de club werden handige tips gegeven, waar we zeker iets mee kunnen doen bij onze verenigingen.

                      

Al met al een leerzame (lange) avond die geleid werd  door Sven Groot (NTTB).
Aan het einde ook nog een certificaat voor alle deelnemers: laten we er met zijn allen de schouders onder zetten om de jeugdopvang goed neer te zetten!