Vijf spelers actief op NK-B in Nijmegen.

Vijf spelers actief op NK-B in Nijmegen.

Komende zaterdag doen er vijf spelers uit Amersfoort mee aan het Nederlands kampioenschap voor B-spelers in Nijmegen. Bij de jongens junioren spelen Luuk en Rikkert.
Voor Rikkert is dit zijn eerste B-toernooi en hij kan aan de bak: in een vijfkamp met de als tweede geplaatste Julian Flamman kan hij laten zien wat hij waard is! Een wedstrijd die alle kanten op kan is tegen SVE-er Hans Hazelzet, gezien de progressie die Rikkert heeft laten zien in de competitie zijn er zeker mogelijkheden.
Luuk speelt in een vierkamp en heeft zeker mogelijkheden om bij de beste twee te eindigen. Als hij  de vorm van de laatste competitiewedstrijd (3x winst in de kampioenspoule!) vasthoudt zien we hem in het hoofdtoernooi verder spelen.
Layla speelt bij de meisjes junioren haar laatste jeugdtoernooi. In een vijfkamp gaat Layla de strijd aan, met als afdelingskraker de wedstrijd tegen Neha Gupta (Hilversum). Op de afdelingskampioenschappen heeft Layla laten zien dat ze hier heel dicht bij zit, dus zet hem op Layla!
Maartje speelt bij de meisjes kadetten in een vierkamp en zal haar huid hier duur gaan verkopen. Maartje begint tegen de (in haar poule) als eerste geplaatste Celina Ear, mooi om lekker in te komen en daarna te gaan knallen…
David speelt bij de jongens kadetten in een vierkamp. Tom de Ronde lijkt de sterkste tegenstander in de poule. Als David voldoende ruimte heeft om zijn eigen spel te spelen kan hij wel eens voor een verrassing gaan zorgen!

Als coaches gaan René en George mee: al met al een prima delegatie uit Amersfoort.

Wij wensen alle spelers, coaches en belangstellende ouders veel succes en plezier deze dag!

Alle indelingen zijn te vinden op: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=FF03876B-BA82-4BAE-BC77-671C27E1A05C